Saturday, November 24, 2012

Cik Lyeen's Giveaway

 Header akak comel!!

Farah Join GA hebat ni! ^^ Hadiah dia mmg Muslimahlah!! Hehe.. Kenapa muslimah? Sebab hadiah dia kebanyakannya tudung dan shawl! Wahh.. Bagus betul hadiah dia. Macam-macam ada.. Macam iklan ASTRO!Farah sanggup makan biskut guna garpulah kalau Farah menang! ='= haha.. 


HADIAH YANG DISENARAIKAN:


Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shwal Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner


First time nampak blogger buat hadiah yang macam ni. *BUAT GAYA TABIK* !!! :P 
Kat bawah ni contoh2 gambar tudung:

CONTOH GAMBAR TUDUNG:



N den, nak pilih pemenang pun ada kategori tau?  Cewahhh~


KATEGORI:


2 Peserta bertuah
2 Top Referral
2  Entry tag paling banyak
2 Entry paling banyak komen 
2 Entry hebat, comel, bergaya macam cupcakes! HAHA.


Amacam??!! *jongket kening* DASYAT-DASYAT kan cara pemilihan dia tu. Yang nombor 5 tu!! Dasyat!

2 Entry hebat, comel, bergaya macam cupcakes! *Macam cupcakes? Hehe.. nanti Farah beli cupcakes, tempek dekat entry! :P Entry pun kena comel2 tau? Nanti beli reben pakaikan dekat Entry. Tak lupa juga, bergaya! Wahh.. ni kena beli rantai, topi segala bagai. cececececeeehhhh....*

Kat bawah ni, gambar Farah dengan kawan! ^^ Tgklah, kami bertudung g2 je. Yang pakai macam tu je! hehe.. Perlukah? LOL!

Akak nak bergaya macam Cupcakes kan? Nah gambar!


Comel tak? HEHEHEHE~

PANTUN:

Jalan-jalan nampak ular tedung,
Lari memang tak jejak tanah lerr..
Hadiahnya seperti tudung!
Menarik tak? Cepat klik banner!


Nak kenakan Sumanyah,
sendiri kena,
Cantiknya Pashmina!
Berkenan rasanya..

PICTURE:






SORRY KALAU BURUK!!! >__<


TAGING:




HARAP, ENTRY SAYA HEBAT, BERGAYA MACAM CUPCAKES! AMIN~



22 comments:

  1. follow..follow back..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hai dtg sini jenjalalan
    done follow you :)
    http://cheekychoc10.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  5. done follow..


    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , Hi ! datang dari segmen yang sama . Done follow your blog , niceeeeee sangat !

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Jejalan kat sini jap.. Nanti jgn lupa datang blog saya pulak ek? :)

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html
    http://giftofaninspiration.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. dari GA yg same ..
    jan lupe singgah n follow blog azy ye ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...sngd dialu2kan ..thnk you

    ReplyDelete
  12. dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

    http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    follow me :)

    ReplyDelete
  13. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Salam hii..
    Dtg dari segmen yg sama..jum singgah , folow n comment n3 eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    done follow u

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Hi, Assalamualaikum . Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam) dan GA yang sama.BW here + follow http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. jom join ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  18. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum. dr segmen yg sama + follow + bw = jom ke blog sy
    http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Hai!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog kita pulokk
    http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. dri segmen yg sama :D
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    jemput singgah :D

    ReplyDelete

Jom komen! Apa pendapat anda dengan GA yang Farah join? best? Berikan pendapat baik anda! :)